Dr. H. Colijnstraat 250 KDV+Voorschool

Aan de nevenvestiging Dr. H. Colijnstraat 250 hebben wij 3 groepen en deze zijn onderverdeeld in:

De babygroep Tweety.  Hier worden 8 kinderen per dag opgevangen in de leeftijd van 0 maanden tot en met 2 jaar. Die worden begeleid door twee gediplomeerde leidsters. Tevens zullen er afhankelijk van het aantal aanmeldingen ook stagiaires op de groep aanwezig zijn

De babygroep Donald Duck. Hier worden 8 kinderen per dag opgevangen in de leeftijd van 0 maanden tot en met 2 jaar. Die worden begeleid door twee gediplomeerde leidsters. Tevens zullen er afhankelijk van het aantal aanmeldingen ook stagiaires op de groep aanwezig zijn.

De voorschool (peutergroep) Tom en Jerry. Hier worden 15 kinderen per dag opgevangen in de leeftijd van 2,5 jaar tot en met 4 jaar. Die worden begeleid door twee gediplomeerde leidsters. Tevens zullen er afhankelijk van het aantal aanmeldingen ook stagiaires op de groep aanwezig zijn.

Inschrijven bij Moedersschoot

Wat fijn dat u geïnteresseerd bent in Kindercentrum Moeders Schoot! We hopen uw kind binnenkort met veel liefde op te mogen vangen. U kunt uw kinderen online inschrijven. Hierbij vermeld u ook de gewenste dagen die u wilt afnemen. Binnen een aantal werkdagen zult u te horen krijgen of de gewenste opvangdagen beschikbaar zijn.

Wilt u liever eerst een rondleiding? Dat kan! Vul het contactformulier in en vermeld uw gegevens en de dag waarop u een rondleiding zou willen.

“Als het om uw kind gaat, is nergens prettiger dan op moeder’s schoot.”.

Kleine groepen

Iedere maand een nieuw thema

Leuke speelplaatsten

Iedere dag een gezonde maaltijd

Dr. H. Colijnstraat 250

Aan de nevenverstiging Dr. H. Colijnstraat 250 hebben wij 3 groepen

Kindercenterum moedersschoot BV
Dr. H. Colijnstraat 250
1067 CP Amsterdam

LKR-nummer:144459498

IBAN: NL60ABNA0507694279

Menu