Dr. H. Colijnstraat 252 KDV

Aan de hoofdvestiging Dr. H. Colijnstraat 252 hebben wij 3 groepen en deze zijn onderverdeeld in:

De babygroep Visjes. Hier worden 12 kinderen per dag opgevangen in de leeftijd 0 maanden tot en met 2 jaar. Die worden begeleid door drie gediplomeerde leidsters. Tevens zullen er afhankelijk van het aantal aanmeldingen ook stagiaires op de groep aanwezig zijn

De peutergroep Vlinders. Hier worden 11 kinderen per dag opgevangen in de leeftijd van 2 jaar tot en met 4 jaar. Die worden begeleid door twee gediplomeerde leidsters. Tevens zullen er afhankelijk van het aantal aanmeldingen ook stagiaires op de groep aanwezig zijn

De peutergroep de Kikkers. Hier worden 11 kinderen per dag opgevangen in de leeftijd van 2 jaar tot en met 4 jaar. Die worden begeleid door twee gediplomeerde leidsters. Tevens zullen er afhankelijk van het aantal aanmeldingen ook stagiaires op de groep aanwezig zijn.

Inschrijven bij Moedersschoot

Wat fijn dat u geïnteresseerd bent in Kindercentrum Moeders Schoot! We hopen uw kind binnenkort met veel liefde op te mogen vangen. U kunt uw kinderen online inschrijven. Hierbij vermeld u ook de gewenste dagen die u wilt afnemen. Binnen een aantal werkdagen zult u te horen krijgen of de gewenste opvangdagen beschikbaar zijn.

Wilt u liever eerst een rondleiding? Dat kan! Vul het contactformulier in en vermeld uw gegevens en de dag waarop u een rondleiding zou willen.

“Als het om uw kind gaat, is nergens prettiger dan op moeder’s schoot.”.

Kleine groepen

Iedere maand een nieuw thema

Leuke speelplaatsten

Iedere dag een gezonde maaltijd

Dr. H. Colijnstraat 252 KDV

Aan de hoofdverstiging Dr. H. Colijnstraat 252 hebben wij 3 groepen

Kindercenterum moedersschoot BV
Dr. H. Colijnstraat 252
1067 CP Amsterdam

LKR-nummer:149360812

IBAN: NL60ABNA0507694279

Menu