Dr. H. Colijnstraat 427 KDV+Voorschool

Aan de nevenvestiging Dr. H. Colijnstraat 427 hebben wij 2 groepen en deze zijn onderverdeeld in:

De voorschool (peutergroep) Smurfen. Hier worden 11 kinderen per dag opgevangen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Die worden dagelijks begeleid door twee gediplomeerde pedagogisch medewerksters. Tevens zullen er afhankelijk van het aantal aanmeldingen ook stagiaires op de groep aanwezig zijn.

De voorschool (peutergroep) Kabouters. Hier worden 16 kinderen per dag opgevangen in de leeftijd van 2 jaar tot 4 jaar. Die worden dagelijks begeleid door twee gediplomeerde pedagogisch medewerksters. Tevens zullen er afhankelijk van het aantal aanmeldingen ook stagiaires op de groep aanwezig zijn.

Inschrijven bij Moedersschoot

Wat fijn dat u geïnteresseerd bent in Kindercentrum Moeders Schoot! We hopen uw kind binnenkort met veel liefde op te mogen vangen. U kunt uw kinderen online inschrijven. Hierbij vermeld u ook de gewenste dagen die u wilt afnemen. Binnen een aantal werkdagen zult u te horen krijgen of de gewenste opvangdagen beschikbaar zijn.

Wilt u liever eerst een rondleiding? Dat kan! Vul het contactformulier in en vermeld uw gegevens en de dag waarop u een rondleiding zou willen.

“Als het om uw kind gaat, is nergens prettiger dan op moeder’s schoot.”.

Kleine groepen

Iedere maand een nieuw thema

Leuke speelplaatsten

Iedere dag een gezonde maaltijd

Dr. H. Colijnstraat 427 KDV+Voorschool

Aan de nevenverstiging aan de Dr. H. Colijnstraat 427 hebben wij 2 groepen

Kindercenterum moedersschoot BV
Dr. H. Colijnstraat 427
1067 XH Amsterdam

LKR-nummer: 251423736

IBAN: NL60ABNA0507694279

Menu